TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наредил саксии една до друга. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе го направите истото! (ВИДЕО)

Sky - 10.11.2017

Работата во градина е активност која за многумина претставува задоволство и уживање. Во исто време значајно може да придонесе во разубавување на вашата куќа. Ако сте љубител на „направи сам“ проектите, тогаш ова ќе ве воодушеви.

Наредил саксии една до друга - кога ќе го видите крајниот резултат, соседите ќе ви љубоморат

Сител - 10.11.2017

Работата во градина е активност која за многумина претставува задоволство и уживање. Во исто време значајно може да придонесе во разубавување на вашата куќа. Ако сте љубител на „направи сам“ проектите, тогаш ова ќе ве воодушеви.