TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Парк хотел и спа“ ја доби европската награда „Бренд лидер“ за 2017 година

Сакам да кажам - 05.10.2017

Хотелот „Парк хотел и спа“, основан пред само една година, е добитник на годинашната награда „Бренд лидер“, што ја доделува Туристичката асоцијација на Југоисточна Европа (ЦЕЕТ) Наградата , која се доделува веќе 13 години и афирмира компании и ...

1 година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк хотел и Спа наградата Бренд Лидер за 2017 година

Бизнис Вести - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...

Парк Хотел и Спа ја доби наградата „Бренд Лидер“ за 2017 година

Иновативност - 06.10.2017

Парк Хотел и Спа, кој се наоѓа во Скопје, е овогодишен добитник на наградата „Бренд Лидер“, која ја доделува South East Europe Tourism за 2017 година, а истата беше доделена во Белград. Наградата се темели на сет критериуми како што се иновативност, ...

Една година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк хотел и спа наградата бренд-лидер за 2017

еМагазин - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...

Хотел и спа „Парк“ добитник на наградата „Бренд лидер“ за 2017 година

+инфо - 05.10.2017

Наградата претставува уште едно признание за годината што измина исполнета со напорна работа. Пред само една година, во септември 2016 беше отворен хотел и спа „Парк“, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно ...

1 година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк хотел и Спа наградата Бренд Лидер за 2017 година

Фактор - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...

1 година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк Хотел и Спа наградата Бренд Лидер за 2017 година

Точка - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...

Една година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк хотел и СПА наградата Бренд лидер за 2017 година

Телевизија Нова - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...

Прва година успешна работа, Парк хотел и спа ја доби наградата Бренд лидер

МКД - 05.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк хотел и спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја претставија својата визија за оваа инвестиција ...

1 година успешна и напорна работа му ја донесе на Парк хотел и спа наградата бренд лидер за 2017 година

Оff.net - 06.10.2017

Пред само една година, во септември 2016 беше отворен Парк Хотел и Спа, ултра модерен хотел со 5 звезди кој на своите гости нуди посебно и уникатно искуство за време на нивниот престој. Сопствениците ја преставија својата визија за оваа инвестиција ...