TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен е Повик за пријавување за обуки за избрани професии во туристичкиот сектор

OhridNews - 06.10.2017

Во рамки на GIZ LEIWW програмата на германското министерство за економска соработка и развој (BMZ), во тек е имплементација на проектот “Поттикнување на вработливост во туристичкиот. сектор“.

Обуки за пекари, готвачи, келнери, бармени за полесно вработување во туристичкиот сектор

Вечер - 06.10.2017

Преку програмата на германското Министерство за економска соработка и развој (БМЗ), во тек е имплементација на проектот "Поттикнување на вработливост во туристичкиот сектор" Целна група на проектот се повратници од Германија и други земји-партнери, ...