TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Локално - 14.09.2017

– Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија...

Н.Македонија - 14.09.2017

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу ...

Словенија ја вади војската, контроверзен потег што може многумина да вознемири

Вечер - 13.09.2017

Во четврток ќе се одржи затворена седница на словенечката парламентарна комисија за прашања поврзани со одбраната, за подготвеноста на војската да ја спроведе арбитражната пресуда за поморската граница со Хрватска Затворената седница на словенечката ...

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Сител - 14.09.2017

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

+инфо - 14.09.2017

Германските медиуми пишуваат дека „не е исклучена и употреба на сила во спорот околу Пиранскиот залив“. Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените ...

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

А1 On - 14.09.2017

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.