TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен огласот за наследник на Зврлевски

Фокус - 14.09.2017

Собранието го објави огласот за избор на нов републички јавен обвинител, па од денеска тече и рокот од 15 дена за поднесување на кандидатурите. Откако кандидатите ќе се пријават, Советот на јавните обвинители дава мислење по предлогот на Владата за ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител

+инфо - 14.09.2017

Рокот за пријавување на огласот трае 15 дена. Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен огласот за нов државен јавен обвинител

Стандард - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август. Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

Мета - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за избор на наследник на Марко Зврлевски

Макфакс - 14.09.2017

Собранието го објави денеска огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за јавни обвинители. Обвинител може да биде дипломиран правник кој е граѓанин на Македонија, ...

Објавен оглас за нов државен јавен обвинител

Телевизија Нова - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август. Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Позитив.мк - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција, пишува „Мета“. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на ...

Објавен оглас за нов јавен обвинител

А1 On - 14.09.2017

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за јавни обвинители. Потенцијалниот обвинител треба да исполнува неколку норми, да биде ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител

10без10 - 14.09.2017

Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела. Со објавувањето, од денес тече и рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за ...

Собранието го објави огласот за нов државен јавен обвинител

Нова ТВ - 14.09.2017

Собранието денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август . Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните кандидати за функцијата ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

Правдико - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за избор на наследник на Марко Зврлевски

Точка - 14.09.2017

Собранието го објави денеска огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување кандидатури до Советот за јавни обвинители. Обвинител може да биде дипломиран правник кој е граѓанин на Македонија, има ...

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

24 Вести - 14.09.2017

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела. Со објавувањето, од денеска тече и рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до советот за јавни обвинители.

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

Сител - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август. Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

Либертас - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител...

Н.Македонија - 14.09.2017

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

Локално - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за именување на нов Државен јавен обвинител

ТВ21 - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Слободен Печат - 14.09.2017

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција. Со ова и официјално почнува да тече рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните ...