TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Која е мајка, а кои се ќерки на фотографијата?!

Вечер - 13.09.2017

Оваа жена изгледа толку добро за своте години што е невозножно да се разликува од ќерките! Натали Вардел има 45 години и изгледа одлично. Токму заради тоа е тешко да се разликува од нејзините триќерки, адолесцентки.

Фотографија којашто ги излуде сите на друштвените мрежи: Која е тука мајката?!

Точка - 12.09.2017

Натали Вардел има 45 години и изгледа одлично. Толку одлично што тешко може да ја разликувате по годините и од двете нејзини ќерки, Тамика (19) и Џезмин (21). А една нивна заедничка фотографија направи вистинско раздвижување на друштвените мрежи.

Фотографија којашто ги излуде сите на друштвените мрежи: Која е тука мајката?!

Пулс24 - 12.09.2017

Натали Вардел има 45 години и изгледа одлично. Толку одлично што тешко може да ја разликувате по годините и од двете нејзини ќерки, Тамика (19) и Џезмин (21). А една нивна заедничка фотографија направи вистинско раздвижување на друштвените мрежи.