TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турнир во тенис за млади, во организација на Ротари клуб Скопје

Црнобело - 06.10.2017

Награди за најдобрите млади тенисери од Фондацијата на Федерер... На 07 и 08 октомври 2017 год. ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, ...

Турнир во тенис за млади, во организација на Ротари клуб Скопје

Фактор - 06.10.2017

На 07 и 08 октомври 2017 год. ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир - веќе етаблиран традиционален ...

Турнир во тенис за млади до 14 години утре организира Ротари клуб Скопје

+инфо - 06.10.2017

За сите заинтересирани сè уште постои можност за пријавување на Фејсбук фан страницата на Ротари клуб Скопје. На 07 и 08 октомври 2017 ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје.

Ротари клуб Скопје - Награди за најдобрите млади тенисери од Фондацијата на Федерер

Точка - 06.10.2017

На 07 и 08 октомври 2017 год. ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир - веќе етаблиран традиционален ...

Награди за најдобрите млади тенисери од Фондацијата на Федерер

Екипа - 06.10.2017

На 07 и 08 октомври 2017 год. ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир – веќе етаблиран традиционален ...

Најдобрите млади македонски тенисери ќе добијат награда од фондацијата на Роже Федерер

Вечер - 06.10.2017

На 07 и 08 октомври 2017 год. ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир – веќе етаблиран традиционален ...

Турнир во тенис за млади, во организација на Ротари клуб Скопје

Орбис - 06.10.2017

НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИТЕ МЛАДИ ТЕНИСЕРИ ОД ФОНДАЦИЈАТА НА ФЕДЕРЕР Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир – веќе етаблиран традиционален настан, се очекува уште поголема ...

Фондацијата на Федерер и Ротари клуб Скопје ќе организираат тениски турнир за млади

Gol.mk - 06.10.2017

На 7 и 8 октомври 2017 ќе се одржи турнирот во тенис за млади во организација на Ротари клуб Скопје. Имајќи предвид дека на првиот тениски турнир силите ги одмеруваа 15 деца, на годинешниов, шести по ред турнир веќе е таблиран традиционален настан, ...