TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајка каква што не сте виделе до сега: Коњ ми го скрши стаклото на автомобилот во Скопје

Република - 10.11.2017

Ваквки, па дури и слични фотографии од сообраќајна несреќа, тешко дека повторно ќе видите. Коњот, во се уште неразјаснети околности, удрил во задното ветробранско стакло на автомобилот Фиат Пунто и го скршил.

ФОТО: Сообраќајка на денот - коњот ми го искрши автомобилот во центарот на Скопје

Press24 - 10.11.2017

Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло на Пунтото и го скршил. Нејасно е од каде возачот ќе ја наплати штетата, со оглед на тоа што запрежните коли ...

Коњ искрши автомобил среде Скопје

Сител - 10.11.2017

Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло на Пунтото и го скршил. Нејасно е од каде возачот ќе ја наплати штетата, со оглед на тоа што запрежните коли ...

Скопје пред вратите на Европа: коњ искрши автомобил

Вечер - 10.11.2017

Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло на Пунтото и го скршил. Нејасно е од каде возачот ќе ја наплати штетата, со оглед на тоа што запрежните коли ...