TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени производи

А1 On - 10.11.2017

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска имаше средба со новоименуваниот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, Мирослав Томан. На средбата се разговараше за идните конкретни активности за ...

Џафери се сретна со чешкиот амбасадор Мирослав Томан

Слободен Печат - 09.11.2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со новоименуваниот вонреден и ополномоштен амбасадор на Чешката Република во Република Македонија, Мирослав Томан.

Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени производи

Орбис - 10.11.2017

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска имаше средба со новоименуваниот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, Мирослав Томан. На средбата се разговараше за идните конкретни активности за ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

ТВ21 - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Македонија и Чешка ја унапредуваат трговијата со земјоделско-прехранбени производи

Сител - 10.11.2017

Потенцијалот на Македонија и Чешка во земјоделското и сточарското производство е голем и треба соодветно да се искористи, заклучија на денешниот состанок министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и новоименуваниот ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

Канал5 - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени производи

Фактор - 10.11.2017

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска имаше средба со новоименуваниот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, Мирослав Томан. На средбата се разговараше за идните конкретни активности за ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

А1 On - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Средба Николовски-Томан: Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени ...

iPortal - 10.11.2017

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска имаше средба со новоименуваниот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, Мирослав Томан. На средбата се разговараше за идните конкретни активности за ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

Орбис - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Македонија и Чешка ќе тргуваат со земјоделско-прехранбени производи

Слободен Печат - 10.11.2017

Потенцијалот на Македонија и Чешка во земјоделското и сточарското производство е голем и треба соодветно да се искористи, заклучија на денешниот состанок министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и новоименуваниот ...

Средба Џафери – Томан: Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

Newsroom - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

Алсат-М - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...

Чешка останува силен поддржувач на Македонија во ЕУ и во НАТО

Сител - 09.11.2017

Чешка останува силен поддржувач на зачленувањето на Република Македонија во ЕУ и НАТО и е секогаш отворена за соработка на овој план. Севкупните односи меѓу двете држави, како и односите помеѓу владите и парламентите се на одлично ниво и без ...