TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Големата лага на Чарлс и Дајана: Што е чудно на нините фотографии?

Сител - 10.11.2017

Пред некое време на Твитер се појави многу стара поштенска марка од Обединетото Кралство, на која се прикажани Чарлс и Дијана од 1981 година. Иако мотив со членови на кралското семејство на поштенска марка не е невообичаен, туку практика во ...

Откриена вистината за свадбата на Дајана: "Бев како јагне пред колење"

Press24 - 09.11.2017

Неодамна беа објавени транскрипти од снимките на принцезата Дајана, пратени на Ендру Мортон, авторот на нејзината биографија. Таму принцезата кажува дека се венчала во среда и дека тој ден и бил најлош: - Се венчавме во среда, а во понеделникот ја ...

„Бев како јагне пред колење“-откриена вистината за свадбата на принцезата Дајана

Пулс24 - 10.11.2017

Неодамна беа објавени транскрипти од снимките на принцезата Дајана, пратени на Ендру Мортон, авторот на нејзината биографија. Таму принцезата кажува дека се венчала во среда и дека тој ден и бил најлош: - Се венчавме во среда, а во понеделникот ја ...