TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amazon Anytime ќе му се спротистави на Facebook Messenger

Телефони.мк - 17.07.2017

Amazon најверојатно развива сопствена апликација за допишување која треба да му се спротистави на Facebook Messenger но, и останатите десетици конкуренти како Viber, WhatsApp, Skype и многу други.

Amazon планира влез на пазарот на апликации за разговори?

Smartportal - 17.07.2017

Facebook Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, Snapchat и уште колку не ги набројав тука. Апликации за разговори, покрај другото, сигурно не ни фалат како корисници, а може и да се каже дека ги има вишок.