TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена изложбата „Поврзување" во Пловдив

Cooltura - 19.05.2017

Во рамките на манифестацијата "Ноќ на Музеите" во Пловдив, вчеравечер, 1 мај, во познатата Балабанова Куќа, беше отворена изложбата "Поврзување"... Овој ликовен проект се реализираше со помош на нашиот Културно-информативен Центар во Бугарија, а во ...

Отворена изложбата „Поврзување“ во Пловдив

А1 On - 19.05.2017

Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“. На изложбата се претставени над 50 дела од ликовните уметници Мирјана Иванова, Марјан Ѕин, Перица Георгиев-Пепси, Зоран Мише, ...

Ликовната изложба „Поврзување“ во Софија...

Н.Македонија - 19.05.2017

Ликовната изложба „Поврзување“ во Софија Културно-информативниот центар на Македонија во Софија, во рамките на програмата за „Ноќта на музеите“ во Пловдив, ќе ја претстави ликовната изложба „Поврзување“.

Отворена изложбата „Поврзување“ во Пловдив

+инфо - 19.05.2017

Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“. Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“.

Отворена изложбата „Поврзување“ во Пловдив

Сител - 19.05.2017

Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“. На изложбата се претставени над 50 дела од ликовните уметници Мирјана Иванова, Марјан Ѕин, Перица Георгиев-Пепси, Зоран Мише, ...

Отворена изложбата „Поврзување“ во Пловдив

Порта 3 - 19.05.2017

Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“. На изложбата се претставени над 50 дела од ликовните уметници Мирјана Иванова, Марјан Ѕин, Перица Георгиев-Пепси, Зоран Мише, ...

НОЌ НА МУЗЕИТЕ ВО ПЛОВДИВ: Изложени дела на македонски уметници

Телеграф - 19.05.2017

Изложбата која во Пловдив ќе може да биде видена до 31 мај, ја отворија директорот на КИЦ на Р.Македонија, Васко Шутаров, и заменик-директорот на Општинскиот институт „Стар Пловдив“, Светлозар Чичиков Во рамките на манифестацијата „Ноќ на Музеите“ ...

Отворена изложбата „Поврзување“ во Пловдив

Стандард - 19.05.2017

Во рамки на манифестацијата „Ноќ на музеите“ вчеравечер во Балабанова куќа во Пловдив беше отворена изложбата „Поврзување“. На изложбата се претставени над 50 дела од ликовните уметници Мирјана Иванова, Марјан Ѕин, Перица Георгиев-Пепси, Зоран Мише, ...

Во Пловдив отворена изложбата „Поврзување“ во рамките на манифестацијата „Ноќ на музеите“

Република - 19.05.2017

Вчеравечер, во рамките на манифестацијата “Ноќ на Музеите” во Пловдив, во познатата Балабанова Куќа, беше отворена изложбата “Поврзување”. Овој ликовен проект се реализираше со помош на нашиот Културно-информативен Центар во Бугарија, а во него , со ...