TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Контроверзната естрадна личност изјави дека Северина му е неисполнета желба

Press24 - 09.11.2017

Модниот кретор, кој соработува со фолк дивата Светлана Цеца Ражнатовиќ Саша Видиќ досега немал можност да соработува со популарната Севе, а тоа му е единствена желба која сака да му се исполни.

Контроверзната естрадна личност откри дека Северина му е неисполнета желба

БркајРабота - 09.11.2017

Модниот кретор, кој соработува со фолк дивата Светлана Цеца Ражнатовиќ, Саша Видиќ, досега немал можност да соработува со популарната Севе, а тоа му е единствена желба која сака да му се исполни.