TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

А1 On - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Со пари од странство ќе се гради регионалната депонија Русино...

Н.Македонија - 05.12.2017

За регионалната депонија „Русино“ само за планска документација се добиени 1.900.000 франци од Владата на Швајцарија. За понатамошниот тек на градење и селектирање отпад општината и Владата ќе имаат на располагање вкупно 6 милиони долари.

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Либертас - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Макфакс - 06.12.2017

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански, 4 во Ново Лисиче, 5 во Реонски Центар ...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

МКД - 06.12.2017

Во рамките на големата екоакција што во соработка со Град Скопје од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во oпштина Аеродром санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези во Општината.

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Слободен Печат - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Скопје24 - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Пријавете ги граѓаните што фрлаат ѓубре

+инфо - 06.12.2017

Граѓаните доколку забележат фрлање отпад на несоодветни локации, да пријават на телефонскиот број ‎076 316 515. Исчистени се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 ...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во Аеродром...

Н.Македонија - 06.12.2017

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во Аеродром Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со град Скопје.

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Вечер - 06.12.2017

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански, 4 во Ново Лисиче, 5 во Реонски Центар ...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Локално - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Порта 3 - 06.12.2017

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки на акцијата, како што информира општина ...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Скопје инфо - 06.12.2017

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански, 4 во Ново Лисиче, 5 во Реонски Центар ...

Марин: Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези, општина Аеродром продолжува со санација

А1 On - 07.12.2017

„Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези. Општина Аеродром продолжува со санација на останатите локации. Пријавате несоодветно фрлање отпад! Во рамките на големата Еко-акција, во соработка со Град Скопје саниравме 27 депонии и уредивме 22 зелени ...

Во Аеродром се исчистени 27 депонии и уредени се 22 зелени површини

Денар - 06.12.2017

Во рамките на големата екоакција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени површини на територијата на општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански, 4 во Ново Лисиче, 5 во Реонски центар – ...

Марин: Во Општина Аеродром се исчистени 27 депонии и 22 зелени потези, продолжуваме со санација

Локално - 07.12.2017

„Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези. Општина Аеродром продолжува со санација на останатите локации. Пријавате несоодветно фрлање отпад! Во рамките на големата Еко-акција, во соработка со Град Скопје саниравме 27 депонии и уредивме 22 зелени ...