TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ограбил викендичка, зел техничка стока во вредност од 300.000 денари

МКД - 17.07.2017

Надворешна канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривична пријава против И.М.(29) од Гевгелија за сторено кривично дело тешка кражба. Во периодот од октомври 2015 година до 29 април 2016 година, пријавениот со употреба на погоден ...

Кривична пријава против Гевгеличанец поради тешка кражба

Телевизија Нова - 17.07.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривична пријава против И.М.(29) од Гевгелија за сторено кривично дело „тешка кражба“. МВР соопшти дека во периодот од октомври 2015 година до 29.04.2016 година, пријавениот со ...

Кривична пријава против Гевгеличанец поради тешка кражба

А1 On - 17.07.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривична пријава против И.М.(29) од Гевгелија за сторено кривично дело „тешка кражба“. МВР соопшти дека во периодот од октомври 2015 година до 29.04.2016 година, пријавениот со ...

Кривична пријава против Гевгеличанец поради тешка кражба

Сител - 17.07.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривична пријава против И.М.(29) од Гевгелија за сторено кривично дело „тешка кражба“. МВР соопшти дека во периодот од октомври 2015 година до 29.04.2016 година, пријавениот со ...

Кривична пријава против Гевгеличанец поради тешка кражба

ТВ21 - 17.07.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривична пријава против И.М.(29) од Гевгелија за сторено кривично дело „тешка кражба“. МВР соопшти дека во периодот од октомври 2015 година до 29.04.2016 година, пријавениот со ...