TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

Сител - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. - Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев: Не преговорам со ДПА за влез во Владата

+инфо - 10.11.2017

Премиерот нагласи дека останува на определбата за соработка со нови политички партии во Парламентот. Премиерот Зоран Заев изјави дека во моментов нема преговори за влез на ДПА во владината коалиција и изрази надеж дека наскоро ќе се најдат кадровски ...

Не се преговара за влез на ДПА во Владата

Newsroom - 10.11.2017

Јас немам преговори со ДПА за евентуален влез на оваа партија во Владата, рече премиерот Зоран Заев на прашање за тоа како ќе се пополнат празните министерски места и дали ќе има промени во владината коалиција.

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата...

Н.Македонија - 10.11.2017

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. - Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта.

Сеуште не се преговара за влез на ДПА во Влада

Press24 - 10.11.2017

На прес конференција по поставување на Предлог - буџетот за 2018 година во Влада, премиерот Зоран Заев на прашање за тоа како ќе се пополнат празните министерски места и дали ќе има промени во владината коалиција рече: „Јас немам преговори со ДПА и ...

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

МКД - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. „Ј ас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места“, рече Заев, ...

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

Локално - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. – Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

Слободен Печат - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. – Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

Канал5 - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. - Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев: Не се преговара со ДПА за влез во Владата

Либертас - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. – Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев убедува дека тој не води преговори ДПА да влезе во владата

Телевизија Нова - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека не се водат преговори за влез на ДПА во Владата. – Јас не водам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите места, рече Заев, ...

Заев: Не преговарам со ДПА за влегување во Влада

AKO - 11.11.2017

Премиерот Зоран заев негира дека има преговори со ДПА за нивно влегување во Владата со која раководи: ,, Јас немам преговори со ДПА за влез во власта. Се надевам дека брзо ќе ги најдеме кадровските решенија за пополнување на испразнетите ...