TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куршум во глава поради лош орален секс

Идивиди - 10.11.2017

Што правите кога нема да ви се погоди сексот? Сигурно не го застрелувате човекот во глава! Сепак, една 21 –годишна проститутка од Вашингтон сметала дека тоа е најдобрата казна за нејзиниот клиент.

Проститутка застрелала клиент во глава поради бизарна причина, па му ги украла парите и кредитните картички

Точка - 10.11.2017

21-годишната проститутка Мариса Вален, е обвинета дека застрелала маж два пати во глава, бидејќи не ја задоволил орално како што треба, а таа не знаела како да му каже, пренесува "Daily Mail".

Куршум во глава поради лош орален секс

Скопје24 - 10.11.2017

Што правите кога нема да ви се погоди сексот? Сигурно не го застрелувате човекот во глава! Сепак, една 21 –годишна проститутка од Вашингтон сметала дека тоа е најдобрата казна за нејзиниот клиент.

Проститутка застрелала клиент во глава бидејќи не ја задоволувал

Вечер - 10.11.2017

21-годишната проститутка Мариса Вален, е обвинета дека застрелала маж два пати во глава, бидејќи не ја задоволил орално како што треба, а таа не знаела како да му каже, пренесува "Daily Mail".