TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Благој Миловановиќ нов в.д. директор на Струмица-гас

еМагазин - 13.08.2017

Благој Милановиќ од Струмица е назначен за вршител на должност-директор на Јавното претпријатие за енергетски дејности Струмица гас Струмица. Според објавата на Централниот регистар Миловановиќ е назначен на оваа позиција на местото на Зоран ...

НОВИ ДИРЕКТОРИ: Владата именуваше 67 функционери на државни установи

Скопје инфо - 11.08.2017

Владата именуваше 67 нови функционери и директори на органи, државни управи и казнено поправни установи што се во нејзина надлежност. - Комисијата за кадровски прашања во Владата, за секое лице поединечно, ги провери содржините на поднесената ...