TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што се случува кога гром ќе удри во авион?

Кајгана - 13.09.2017

Удар на гром во авионот е сценарио од кое се плашат и најхрабрите патници. Но дали има причина за загриженост? Што навистина се случува кога громот ќе удри во леталото и зошто авионот не е оштетен? Пилотот Патрик Смит, автор на книгата „Cockpit ...

Што се случува кога гром ќе удри во авион?

Курир - 13.09.2017

Удар од гром во авион е сценарио од кое се плашат и најхрабрите патници. Но, има ли причина за загриженост? Во инцидентот кој се случил оваа недела, на лет на авиокомпанијата Ер Њу Зеланд, авион кој полетал од Окленд за Велингтон морал да се врати ...

Што се случува кога гром ќе удри во авион?

Пулс24 - 15.09.2017

Удар од гром во авион е сценарио од кое се плашат и најхрабрите патници. Но, има ли причина за загриженост? Во инцидентот кој се случил оваа недела, на лет на авиокомпанијата Ер Њу Зеланд, авион кој полетал од Окленд за Велингтон морал да се врати ...