TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обрадовиќ: На Србија и се заканува голема опасност од населување со 600.000 мигранти

Курир - 10.11.2017

-За пет години во Србија евидентирани се 618.412 баратели на азил, од кои дури близу 500.000 од воено зафатените подрачја во кои делува Исламската држава: Сирија и Авганистан. Тоа беше и причина на одењето на народните пратеници од Двери на ...

Обрадовиќ: ЕУ сака во Србија да насели 600.000 мигранти – еве докази

Република - 10.11.2017

Претседателот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ и пратеник во српското собрание, на новинарите им го покажа одговорот на министерот за внатрешни работи на Србија, Небојша Стефановиќ, на барање на известување од пратеник од Двери, на кои се ...

Српската опозиција предупредува дека на земјата ѝ се заканува опасност од населување со 600.000 имигранти

Нетпрес - 10.11.2017

Претседателот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ, на новинарите им го покажа одговорот на министерот за внатрешни работи на Србија, Небојша Стефановиќ, на барање на известување од пратеник од партијата, на кој се гледа, како што кажа ...

Српската опозиција предупредува дека на земјата ѝ се заканува опасност од населување со 600.000 имигранти

Точка - 10.11.2017

Претседателот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ, на новинарите им го покажа одговорот на министерот за внатрешни работи на Србија, Небојша Стефановиќ, на барање на известување од пратеник од партијата, на кој се гледа, како што кажа ...

Обрадовиќ: На Србија и се заканува голема опасност од населување со 600.000 мигранти

БркајРабота - 10.11.2017

Претседателот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ на новинарите им го покажа одговорот на министерот за внатрешни работи на Србија, Небојша Стефановиќ, на барање на известување од пратеник од Двер, на кои се гледаат како што кажа Обрадовиќ се ...