TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цеца тежи 80 милиони долари, Драгана Мирковиќ - 30, а нашиве?!

Вечер - 19.05.2017

Иако познатите личности избегнуваат јавно да зборуваат за тоа кој колку заработува од настапите и концертите, на еден познат српски портал деновиве се објавија податоци кои укажуваат на тоа кој колку тежи во "долари'.

Милионери: Еве колку „тежат“ најголемите српски ѕвезди

Хитпортал - 19.05.2017

Балканските ѕвезди никогаш не зборуваат за нивната финансиска состојба и колку заработуваат од концертите и настапит. Но, на сајтот „Celebrity net worth“ беа објавени податоци кои покажуваат колку „тежат“ најголемите српските пејачи.

Celebrity Net Worth откри колку заработуваат српските ѕвезди

ЗаЗабава - 19.05.2017

Најпознатата страна на светот која се занимава со заработка и имотна состојба на познатите личности објави податоци и за ѕвездите од српската естрада. На оваа листа се најде Аца Лукас за кого не постојат точни податоци за вкупната вредност но се ...

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

Вистина.мк - 19.05.2017

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите во текот на кариерата.

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

Курир - 19.05.2017

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите во текот на кариерата.

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

Сител - 19.05.2017

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите во текот на кариерата.

Колку се „тешки“ фолк-ѕвездите од соседството

Убавина и Здравје - 19.05.2017

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите, на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите во текот на кариерата.

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

МК News - 19.05.2017

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите во текот на кариерата.