TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стерјовски за ТВ Тема: Признавањето Бугари во Албанија е геноцид врз Македонците

Таратур - 14.11.2017

Признавањето на бугарското малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците во Албанија, во која никогаш немало и нема Бугари. Признавањето на бугарското малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците во Албанија, во која ...

Мета: Бугарското претседателство на ЕУ ќе му помогне многу на нашиот регион

Поглед - 14.11.2017

Бугарското претседателство со Советот на ЕУ во голема мера ќе придонесе за напредокот на нашиот регион, изјави албанскиот претседател Илир Мета, по состанокот со бугарскиот заменик-претседател Илијана Јотова, која се наоѓа во посета на Албанија.

Илир Мета: Бугарското претседателство со Советот на ЕУ ќе помогне за напредок на нашиот регион

Макфакс - 14.11.2017

Бугарското претседателство со Советот на ЕУ, во голема мера ќе придонесе за напредокот на нашиот регион. Ова го изјави албанскиот претседател Илир Мета кој престојува во Бугарија, по состанокот со бугарскиот заменик-претседател, Илијана Јотова.

Илир Мета: Бугарското претседателство со Советот на ЕУ ќе помогне за напредок на нашиот регион

Вечер - 14.11.2017

Бугарското претседателство со Советот на ЕУ во голема мера ќе придонесе за напредокот на нашиот регион. Ова го изјави албанскиот претседател, Илир Мета, кој престојува во Бугарија, по состанокот со бугарскиот заменик-претседател, Илијана Јотова.

Илир Мета: Бугарското претседателство со Советот на ЕУ ќе помогне за напредок на нашиот регион

Точка - 14.11.2017

Бугарското претседателство со Советот на ЕУ во голема мера ќе придонесе за напредокот на нашиот регион. Ова го изјави албанскиот претседател, Илир Мета, кој престојува во Бугарија, по состанокот со бугарскиот заменик-претседател, Илијана Јотова.