TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Станишиќ му бил “шеф на Ражнатовиќ”

Balkan Insight - 13.09.2017

На судењето на поранешните лидери на Службата за државна безбедност (СДБ), Србија, Јовица Станишиќ и неговиот соработник, Франко Симатовиќ, сведок на обвинителството, изјави дека паравоениот водач, Жељко Ражњатовиќ, познат како Аркан, му рекол оти ...

СДБ на Србија „ги контролира српските сили во Хрватска”

Balkan Insight - 13.09.2017

На судењето на Јовица Станишиќ и Франко Симатовиќ, сведок на обвинителството, во Хаг изјави дека Службата за државна безбедност (СДБ) на Србија, формирала, ги контролирала и вооружувала српските сили во Хрватска.

СДБ на Србија „ги контролира српските сили во Хрватска”

Призма - 13.09.2017

На судењето на Јовица Станишиќ и Франко Симатовиќ, сведок на обвинителството, во Хаг изјави дека Службата за државна безбедност (СДБ) на Србија, формирала, ги контролирала и вооружувала српските сили во Хрватска.