TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заминал во Германија, но се вратил разочаран

Фактор - 09.11.2017

Марко Багариќ од Томиславград, БиХ заминал во Германија по завршување на средното училиште, но по половина година се вратил разочаран. Живеел во Минхен, но сфатил дека не е задоволен и се вратил дома.

Марко заминал во Германија на работа: За брзо се вратил назад, а ова се неговите причини

Сител - 09.11.2017

Свесен дека можностите во Томиславград во БиХ да најде работа се мали, Марко Багариќ по завршувањето на средното училиште заминал во Германија. Како што вели тој сфатил дека животот во Германија не е за него.