TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АХВ апелира да внимавате кога купувате храна – еве што да избегнувате

Скопје инфо - 09.11.2017

Ова се само дел од препораките на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) според која, здравјето влегува низ уста и затоа треба исклучително да се внимава како, каде и што јадеме. Избегнувајте производи во оштетени, нагмечени, надуени или ...

АХВ апелира да внимавате кога купувате храна – еве што да избегнувате

Скопје24 - 09.11.2017

Ова се само дел од препораките на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) според која, здравјето влегува низ уста и затоа треба исклучително да се внимава како, каде и што јадеме. Избегнувајте производи во оштетени, нагмечени, надуени или ...

АХВ апелира да внимавате кога купувате храна – еве што да избегнувате

iPortal - 09.11.2017

Ова се само дел од препораките на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) според која, здравјето влегува низ уста и затоа треба исклучително да се внимава како, каде и што јадеме. Избегнувајте производи во оштетени, нагмечени, надуени или ...