TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Макрон не се кае поради пцостот на телевизија

Макфакс - 06.10.2017

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска не покажа знаци на каење кога телевизиска екипа случајно го снимила како вулгарно зборува за протестот на работниците во фабриката за автоделови во Еглетон и, наместо тоа, побара од медиумите да се ...

Макрон не се кае поради пцостот на телевизија

Точка - 07.10.2017

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска не покажа знаци на каење кога телевизиска екипа случајно го снимила како вулгарно зборува за протестот на работниците во фабриката за автоделови во Еглетон и, наместо тоа, побара од медиумите да се ...

Макрон не се кае поради пцостот на телевизија

Sky - 07.10.2017

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска не покажа знаци на каење кога телевизиска екипа случајно го снимила како вулгарно зборува за протестот на работниците во фабриката за автоделови во Еглетон и, наместо тоа, побара од медиумите да се ...