TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грушко: Конфронтацијата со Русија е главен двигател на НАТО

А1 On - 10.11.2017

Конфронтацијата со Русија е главна движечка сила на сите напори на НАТО за прилагодување на своите воени потенцијали, оцени рускиот амбасадор во седиштето на Алијансата, Александар Грушко.

Грушко: Конфронтацијата со Русија е главен двигател на НАТО

Орбис - 10.11.2017

Конфронтацијата со Русија е главна движечка сила на сите напори на НАТО за прилагодување на своите воени потенцијали, оцени рускиот амбасадор во седиштето на Алијансата, Александар Грушко.

Александар Грушко: Конфронтацијата со Русија е главен двигател на НАТО...

Н.Македонија - 10.11.2017

Александар Грушко: Конфронтацијата со Русија е главен двигател на НАТО Конфронтацијата со Русија е главна движечка сила на сите напори на НАТО за приспособување на своите воени потенцијали, оцени рускиот амбасадор во седиштето на Алијансата, ...

Александар Грушко: Конфронтацијата со Русија е главен двигател на НАТО

Алфа - 10.11.2017

Конфронтацијата со Русија е главна движечка сила на сите напори на НАТО за прилагодување на своите воени потенцијали, оцени рускиот амбасадор во седиштето на Алијансата, Александар Грушко.