TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

12-ти август Меѓународен ден на младите

24 Вести - 12.08.2017

Меѓународниот ден на младите кој денеска се одбележува во светски рамки има за цел да привлече внимание кон најважните приоритети и потреби на младите. Во Македонија голем дел од младите велат дека не е доволно само еден ден да се посветува на нив, ...

Невработеноста е најголем проблем на младите

ТВ21 - 12.08.2017

Во зависност од проблемите на регионот, младите во светот своите приоритети ги гледаат во градењето мир, стабилност, еднаквост, демократски стандарди, осносно се залагаат за подобар свет. Либерално Демократска Младина се реши на меѓународниот ден на ...