TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата истражува вработен во ЦУК за препродавање наркотици...

Н.Македонија - 10.11.2017

Полицијата истражува вработен во ЦУК за препродавање наркотици Синоќа во период од од 20.20 до 20.55 часот, по претходно добиена наредба од Основен суд Битола, полициските службеници од СВР Битола извршиле претрес во Регионалниот центар за ...

Претрес во РЦУК-Битола, во канцеларија најдена дигитална вага со траги од најверојатно марихуана

МКД - 10.11.2017

Вчера во периодот од 20.20 до 20.55 часот, по претходно добиена наредба од Основен суд Битола, од страна на полициски службеници од СВР Битола бил извршен претрес во Регионалниот центар за управување со кризи (РЦУК) Битола.

Полицијата истражува 25 – годишен битолчанец вработен во ЦУК за препродавање наркотици

Шеталиште - 10.11.2017

На 09.11.2017 година во периодот од 20.20 до 20.55 часот, по претходно добиена Наредба од Основен суд Битола, од страна на полициски службеници од СВР Битола бил извршен претрес во Регионалниот центар за управување со кризи Битола.

Полицијата истражува државен службеник од ЦУК за препродавање на дрога

Newsroom - 10.11.2017

Синоќа во период од од 20.20 до 20.55 часот, по претходно добиена наредба од Основен суд Битола, полициските службеници од СВР Битола извршиле претрес во Регионалниот центар за управување со кризи Битола.