TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анимиран филмски маратон под отворено небо

Радио МОФ - 13.09.2017

„Анимакс Скопје фест“ заедно со филмското училиште „Тинтири минтира“ утре организира филмски маратон под отворено небо за сите љубители на анимирани филмови. Настанот ќе се одржува на плоштадот на ВМРО, во строгиот центар на главниот град, а е ...

Анимиран филмски маратон под ведро небо

Скопје инфо - 13.09.2017

На 14 септември (четврток) на Плоштадот на ВМРО во строгиот центар на градот се организира анимиран филмски маратон под ведро небо за сите љубители за анимирани филмови. Станува збор за настан во кој е влучена програма за деца која почнува од 18.30 ...

Филмски маратон со проекција на анимирани филмови под ведро небо ќе се одржи во Скопје

МКД - 13.09.2017

Во строгиот центар на градот, на Плоштадот ВМРО, на 14 септември (четврток), во организација на „Анимакс Скопје Фест“ и „Тинтири-Минтири“ ќе биде организиран филмски маратон под ведро небо за сите љубители за анимирани филмови.

Анимиран филмски маратон под ведро небо

Вечер - 13.09.2017

Станува збор за настан во кој е вклучена програма за деца која почнува во 18:30 часот и програма за возрасни која почнува од 21 часот, а ќе трае до 24 часот. Во строгиот центар на градот, на плоштадот ВМРО, вечерва ќе се одржи анимиран филмски ...