TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров...

Н.Македонија - 12.10.2017

Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на децениските проблеми во општината.

Мисајловски:Да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров (видео)

Република - 12.10.2017

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. -За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно ...

Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров (ВИДЕО)

Курир - 12.10.2017

-За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно градилиште, напиша Мисајловски на својот Фејсбук ...

(ВИДЕО) Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров

А1 On - 12.10.2017

Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на децениските проблеми во општината. Заедно со Градот Скопје, обезбедуваме гас до секоја куќа, до секоја фамилија.

Наумоски вети базен во Ѓорче Петров

+инфо - 11.10.2017

Градиме нова амбуланта во Дексион, две нови градинки, го враќаме корзото, најави Наумоски. Oвде сме да ја направиме Ѓорче Петров отворена и достапна општина за сите жители, но и да се посветам целосно на развојот во инфраструктурата, локалната ...

Мисајловски: Сите депонии во Ѓорче Петров ќе ги претвориме во зелени површини

Курир - 11.10.2017

Вели дека во неговата програма се предвидени повеќе проекти како Ѓорче Петров да нема повеќе отпад. -Сакаме Ѓорче да нема никаде отпад и сите депонии да ги претвориме во зелени површини. Нови 10.000 садници во Ѓорче Петров, но исто така и нови ...

Мисајловски: Сите депонии во Ѓорче Петров ќе ги претвориме во зелени површини (ВИДЕО)

Стандард - 11.10.2017

„Во мојата програма има многу проекти, но еден важен сегмент ќе биде животната средина, здравјето и пред се, чисто и зелено Ѓорче“, изјави денеска кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо ...

Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици

Пулс24 - 12.10.2017

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. -За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно ...

Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров ВИДЕО

+инфо - 12.10.2017

Ќе ги скратиме трошоците за струја и огрев и ќе го намалиме загадувањето, порача денеска Александар Наумоски. Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на децениските проблеми ...

(ВИДЕО) Наумоски: Гласајте за модерна општина и живот за сите

А1 On - 11.10.2017

„Oвде сме да ја направиме Ѓорче Петров отворена и достапна општина за сите жители, но и да се посветам целосно на развојот во инфраструктурата, локалната економија и спортот со акцент на искористување на млaадите и нивните идеи за модерно Ѓорче.

Мисајловски: Сите депонии во Ѓорче Петров ќе ги претвориме во зелени површини (видео)

Република - 11.10.2017

Во мојата програма има многу проекти, но еден важен сегмент ќе биде животната средина, здравјето и пред се, чисто и зелено Ѓорче, изјави денеска кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров

Телевизија Нова - 12.10.2017

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. -За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно ...

Наумоски: Не чекајте други да одлучуваат за нашата судбина, да не оставиме недомаќини да ја водат нашата општина

Слободен Печат - 12.10.2017

„Почитувани сограѓани, Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим со моите советници зад мене, ќе работиме одговорно и енергично во решавање на децениските проблеми во општината. Заедно со Градот Скопје, обезбедуваме гас до секоја куќа до ...

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Наумоски: Гласајте за модерна општина и живот за сите

Либертас - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров од СДСМ и коалицијата „Живот во Македонија“, Александар Наумоски денеска изјави дека таа општина ќе ја направат отворена и достапна за сите жители, но и ќе се посветат целосно на развојот во ...

Мисајловски: Сите депонии во Ѓорче Петров ќе ги претвориме во зелени површини

Скопје инфо - 11.10.2017

Во мојата програма има многу проекти, но еден важен сегмент ќе биде животната средина, здравјето и пред се, чисто и зелено Ѓорче, изјави денеска кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Мисајловски ветува изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици во Ѓорче Петров

Скопје инфо - 12.10.2017

Мисајловски најавува многу проекти за Општина Ѓорче Петров помеѓу кои, како приоритет става асфалтирање на улиците. Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на ...

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров

Либертас - 12.10.2017

Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на децениските проблеми во општината. Заедно со Градот Скопје, обезбедуваме гас до секоја куќа, до секоја фамилија.

Наумоски: Гласајте за модерна општина и живот за сите

Слободен Печат - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров потсетува на сите големи проекти најавени во програмата и повикува в недела жителите да гласаат за живот и модерна општина. Неговата изјава ја пренесуваме во целост: „Oвде сме да ја направиме Ѓорче Петров ...

Мисајловски: Сите депонии во Ѓорче Петров ќе ги претвориме во зелени површини

Телевизија Нова - 11.10.2017

Во мојата програма има многу проекти, но еден важен сегмент ќе биде животната средина, здравјето и пред се, чисто и зелено Ѓорче, изјави денеска кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

(ВИДЕО) Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров

Локално - 12.10.2017

Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на децениските проблеми во општината. Заедно со Градот Скопје, обезбедуваме гас до секоја куќа, до секоја фамилија.