TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Движете се како пингвин и никогаш нема да паднете на мраз

Курир - 11.01.2017

Снегот е неизбежен во зима, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде. Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе ...

Движете се на овој начин и ќе останете стабилни на мразот

Пулс24 - 11.01.2017

Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе ...

ВИДЕО: Еве како треба да се движите за да не паднете на мразот

За Се - 11.01.2017

Ова е поучно видео со кое ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе ...

ВИДЕО: Движете се како пингвин и никогаш нема да паднете на мраз

Вечер - 11.01.2017

Снегот е неизбежен во зима, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде. Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе ...

Движете вака и никогаш нема да паднете на мраз

Сител - 11.01.2017

Снегот е неизбежен во зима, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде. Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе ...