TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Струмица отворен мозаикот „Линиите на звукот“

А1 On - 10.11.2017

Ученици од Основното музичко училиште „Боро Џони“ од Струмица денеска ставија по едно камче во мозаикот „Линиите на звукот“ што беше отворен на предниот ѕид од школото, дел од проектот на невладината организација „Добредојде Македонија Центар“.

Во Струмица отворен мозаикот „Линиите на звукот“

Орбис - 10.11.2017

Ученици од Основното музичко училиште „Боро Џони“ од Струмица денеска ставија по едно камче во мозаикот „Линиите на звукот“ што беше отворен на предниот ѕид од школото, дел од проектот на невладината организација „Добредојде Македонија Центар“.