TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ во Вевчани ја постави за директорка првата беретка на ВМРО-ДПМНЕ

Сакам да кажам - 10.11.2017

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанковски, кој доаѓа од редовите на СДСМ, денеска за в.д. директор на Јавното комунално претпријатиие „Еремија” ја постави активистката на ВМРО-ДПМНЕ Јасмина Бебековска.

Градоначалникот на Вевчани постави активистка на ВМРО-ДПМНЕ за директорка

Фокус - 10.11.2017

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанковски, кој доаѓа од редовите на СДСМ, денеска за в.д. директор на Јавното комунално претпријатиие „Еремија” ја постави активистката на ВМРО-ДПМНЕ Јасмина Бебековска, објави СДК.

Градоначалникот на Вевчани постави активистка на ВМРО-ДПМНЕ за директорка

Локално - 10.11.2017

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанковски, кој доаѓа од редовите на СДСМ, денеска за в.д. директор на Јавното комунално претпријатиие „Еремија” ја постави активистката на ВМРО-ДПМНЕ Јасмина Бебековска, објави СДК.

И тоа се случи. Градоначалник на СДСМ за директор постави активист на ВМРО – ДПМНЕ

iPortal - 10.11.2017

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанковски, кој доаѓа од редовите на СДСМ, денеска за в.д. директор на Јавното комунално претпријатиие „Еремија” ја постави активистката на ВМРО-ДПМНЕ Јасмина Бебековска, објави СДК.

СДСМ во Вевчани ја постави за директорка првата беретка на ВМРО-ДПМНЕ

Либертас - 10.11.2017

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанковски, кој доаѓа од редовите на СДСМ, денеска за в.д. директор на Јавното комунално претпријатиие „Еремија” ја постави активистката на ВМРО-ДПМНЕ Јасмина Бебековска.