TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мута Николиќ: Српските кошаркари се пред хрватските заради една причина!

Дерби - 10.11.2017

Мирослав Мута Николиќ, кој е помошник селектор на Србија, во интервју за ,,Вечерни Лист” го објасни специјалниот однос со репрезентативците, што дури беше забележано и на Европскиот шампионат во Турција, кога Србија го освои сребрениот медал.

Мута Николиќ: Разликата меѓу Србите и Хрватите е што ние Србите имаме…

Точка - 10.11.2017

Мирослав Мута Николиќ, кој е помошник селектор на Србија, во интервју за ,,Вечерни Лист” го објасни специјалниот однос со репрезентативците, што дури беше забележано и на Европскиот шампионат во Турција, кога Србија го освои сребрениот медал.