TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои се причините поради кои се дебелеете на работа?

Кајгана - 09.11.2017

Доколку сте еден од оние кои вежбаат секој ден, а никако да ослабнат, можеби за тоа треба да го обвините вашето работно место кое ви штети на здравјето. Корпоративната култура вклучува различни ручеци и вечери кои се дел од тимските активности и ...

Како да подготвите евтини јадења за цела недела во еден ден?

Кајгана - 09.11.2017

Брзото живеење не смее да ви биде изговор за лоша исхрана. Ако паметно ги испланирате оброците, не само што ќе заштедите пари, туку и ќе заштедите време и нерви, а вашата исхрана ќе биде поздрава.

Причините поради кои се дебелеете на работа

Република - 09.11.2017

Доколку сте еден од оние кои вежбаат секој ден, а никако да ослабнат, можеби за тоа треба да го обвините вашето работно место кое ви штети на здравјето. Корпоративната култура вклучува различни ручеци и вечери кои се дел од тимските активности и ...