TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Немој дедо Љубе, мене тоа ме боли!“ - старец со прст силувал 8-годишно девојче

Сител - 10.11.2017

Незапаметен случај на злоставување на дете се случил во Заплањска Топоница во општината Гаџин Хан на 23 јули минатата година, по што против Љубомир Д. е покрената истрага. Обвинението кое го покрена Вишото јавно обвинителство во Ниш, го товари ...

ХОРОР: Старец со прст силувал осумгодишно девојче

Sky - 10.11.2017

Љубомир Д. (83) од Заплањска Топоница во Србија е обвинет за сексуално злоставување на девојче старо 8 години. Против Љубомир е покрената истрага од кобниот ден 23 јули минатата година. Тој прво го испратил девојчето по пиво.