TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Метрото во Истанбул било затворено по сигнал дека бил забележан напаѓачот од „Реина“

Стандард - 11.01.2017

Турската полиција се кренала на нозе денеска, откако е добиен сигнал дека напаѓачот од ноќниот клуб „Реина“, одговорен за убиството на 39 лица на новогодишната ноќ, бил забележан од патници во метрото во квартот „Багчилар“, пишува весникот Yeni ...

(ВИДЕО) Вонредна вест од Истанбул: Специјална акција – полицајците на чекор да го уапсат крвавиот терорист од ноќниот ...

Локално - 11.01.2017

Евакуирано истанбулското метро поради сигнал дека убиецот е забележан во станица во квартот Багџалар. Патниците биле евакуирани од станицата на метрото во Истанбул поради добиен сигнал кој ја мобилизира полицијата по добивањето на информацијата дека ...

Евакуирано истанбулското метро- го виделе напаѓачот од Реина

Фактор - 11.01.2017

Патниците беа евакуирани од станицата на метрото во Истанбул поради добиен сигнал дека таму бил забележан осомничениот за извршување на нападот во ноќниот клуб Реина, пренесе ТАСС. Полицијата ја провери станицата.

Во истанбулското метро се трага по осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

Телевизија Нова - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.

Евакуирано истанбулското метро- го виделе напаѓачот од Реина

Тера - 11.01.2017

Патниците беа евакуирани од станицата на метрото во Истанбул поради добиен сигнал дека таму бил забележан осомничениот за извршување на нападот во ноќниот клуб Реина, пренесе ТАСС. Полицијата ја провери станицата.

Евакуација во метро во Истанбул- забележан осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

Курир - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.

Во истанбулското метро се трага по осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

Република - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.

Во истанбулското метро се трага по осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

Алсат-М - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.

Евакуација во метро во Истанбул – забележан осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

Нетпрес - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.

Евакуација во метро во Истанбул- забележан осомничениот за нападот во ноќниот клуб „Реина“

МК News - 11.01.2017

Во станица на метрото во Истанбул дошло до евакуација на патниците заради добиен сигнал од полицијата дека во неа е забележан осомничениот за нападот од новогодишната ноќ во ноќниот клуб „Реина“, пренесе ТАСС, повикувајќи се на весникот „Јени шафак“.