TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Аеродром во моето срце“: Да знае Златко Марин дека аеродромци нема да дозволат да ги дели парите на општината по ...

Курир - 10.11.2017

-Сака ли Златко Марин со парите на граѓаните да си ја плати својата изборна кампања и да ги врати долговите кон Спасов. Никогаш порано општината нема трошено средства за реклами и маркетинг агенции.

Жителите на Аеродром барат одговорност: Сака ли Златко Марин со парите на граѓаните да си ја плати својата изборна ...

Република - 10.11.2017

Златко Марин со сите сили се обидува да склучи договор со маркетинг агенцијата „Рејтинг“ сопственост на синот на Ѓорги Спасов, иако општината има оделение за односи со јавност и луѓе стручни да ги извршуваат секојдневните обврски како што тоа го ...