TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WhatsApp ја тестира опцијата која сите едвај ја чекаат

Точка - 13.09.2017

Се чини дека WhatsApp ги следи чекорите на конкурентските компании како што се Telegram, WeChat и Viber и воведува опција која ќе ви овозможи бришење на пораката која случајно сте ја испратиле, пред примачот да ја прочита.

WhatsApp тестира опција која сите ја чекаат

Денар - 13.09.2017

Се чини дека „WhatsApp“ ги следи чекорите на конкурентните компании, како што се „Telegram“, „WeChat“ и „Viber“ и воведува опција која ќе им овозможи на бришење на пораките кои се случајно испратени, пред примателот да ја прочита.

WhatsApp ја тестира опцијата која сите едвај ја чекаат

Скопје24 - 13.09.2017

Се чини дека WhatsApp ги следи чекорите на конкурентските компании како што се Telegram, WeChat и Viber и воведува опција која ќе ви овозможи бришење на пораката која случајно сте ја испратиле, пред примачот да ја прочита.