TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Измени на прописите во царинското работење во период од 5 години

Денар - 09.11.2017

Во просториите на Царинската управа, денес (09.11.2017 година) се одржа презентација инициранa од стопанските комори и поддржанa од повеќе профили на учесници (увозници, извозници, застапници во царински постапки и професори), на која презентиран ...

Новитетите во царинските постапки презентирани пред бизнис заедницата

Newsroom - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското рабоетење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Царината ги запозна фирмите со прописите што ќе се менуваат во наредните пет години

Сител - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското рабоетење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Фирмите запознаени со царинските промени за следните пет години

Слободен Печат - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското рабоетење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Царина го презентираше патоказот за менување на прописите во царинското работење

А1 On - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското работење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Царина го презентираше патоказот за менување на прописите во царинското работење

Орбис - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското работење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Царина го презентираше патоказот за менување на прописите во царинското работење

Локално - 09.11.2017

Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското работење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ЦЕФТА и ...

Презентиран патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското работење

iPortal - 09.11.2017

Во просториите на Царинската управа, денес (09.11.2017 година) се одржа презентација инициранa од стопанските комори и поддржанa од повеќе профили на учесници (увозници, извозници, застапници во царински постапки и професори), на која презентиран ...

Царината ги запозна фирмите со прописите што ќе се менуваат во наредните пет години

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Царинската управа денеска пред бизнис заедницата го презентираше патоказот по кој ќе се менуваат прописите во царинското рабоетење во период од пет години. На презентацијата, соопшти Царинската управа, претставена е визијата за Регионот ...