TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Среде есен – од утре настапува индијанско лето, а еве што значи тоа

Турлитава - 12.10.2017

Овие денови му се радуваме на сонцето и топлите сончево денови. Убавото време се завршува токму денес, а периодот кој настапува се нарекува „индијанско лето“. Но, тоа не значи крај на убавото време, туку напротив, пријатни и сончеви денови се пред ...

Утре почнува индијанско лето

Република - 12.10.2017

Овие денови му се радуваме на сонцето и топлите сончево денови. Убавото време се завршува токму денес, а периодот кој настапува се нарекува „индијанско лето“. Но, тоа не значи крај на убавото време, туку напротив, пријатни и сончеви денови се пред ...