TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Долче и Габана ги уредија излозите во „Хародс“

Fashionel - 10.11.2017

Да бидете задолжени да ги уредите излозите во најпознатата британска стоковна куќа, не е само привилегија, туку и престиж. Тие носат посебна магија, и големо внимание од страна на јавноста, а оваа година „Хародс“ одлучи да донесе малку италијански ...

Љубовна приказна на двата бренда Harrods и Dolce & Gabbana!

Divian Arts - 09.11.2017

Во периодот од 2 ноември до 28 декември, престижната стоковна куќа Harrod s во Лондон, ќе се трансформира во празничниот дух на Италија. Dolce & Gabbana воспоставија соработка со англиската стоковна куќа Harrod s, по повод претстојните Божиќни и ...