TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Панчо отворено за својот живот: Тешко е да се одржи еден брак!

Република - 09.11.2017

Tекстописец и автор на љубовни песни, хип-хоп и аренби диџеј Владимир Блажев – Панчо за „Женски Магазн“си ја отвори душата и искрено одговори на чаршиските муабети дека се разведува. На прашањето на магазинот дека веќе подолг извесен период ...

ПАНЧО: Тешко е да се одржи еден брак

Фактор - 09.11.2017

Рапер во душа, текстописец и автор на љубовни песни, хип-хоп и аренби диџеј, горд (аеро) дромец и навивач на МЗТ. Владимир Блажев – Панчо или Диџеј Шорти Пи е искрен и отворен соговорник, музички патриот кој од срце ја брани домашната музика и ...