TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Илинденски лидери“-нова книга на Стефан Влахов Мицов

Република - 09.11.2017

Во издание на „Матица македонска“ од Скопје,излезе од печат книгата „Илинденски лидери“ од проф.д-р Стефан Влахов Мицов. На над петстотини страници,авторот го анализира феноменот на лидерството како национален и историски феномен, а посебен акцент ...

Книга за Илинденските лидери од Стефан Влахов Мицов

Cooltura - 09.11.2017

Во издание на „Матица македонска“ од Скопје,излезе од печат книгата „Илинденски лидери“ од проф.д-р Стефан Влахов Мицов. На над петстотини страници, авторот го анализира феноменот на лидерството како национален и историски феномен, а посебен акцент ...