TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од корисниците во Центар утре без вода...

Н.Македонија - 06.12.2017

Дел од корисниците во Центар утре без вода Дел од корисниците на потегот од бул. Партизански одреди до ул. „Никола Тримпаре“ во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје соопшти дека ...

Дел од корисниците во Центар утре без вода

Курир - 06.12.2017

Дел од корисниците на потегот од бул. Партизански одреди до ул. „Никола Тримпаре“ во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје соопшти дека прекинот ќе биде поради уличен дефект на ...

Дел од корисниците во Центар утре без вода

+инфо - 06.12.2017

Дел од корисниците на потегот од Партизански одреди до Никола Тримпаре во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Дел од корисниците на потегот од Партизански одреди до Никола Тримпаре во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без ...

Жителите на оваа скопска населба утре без вода

Press24 - 06.12.2017

Дел од корисниците на потегот од бул. Партизански одреди до ул. „Никола Тримпаре“ во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје соопшти дека прекинот ќе биде поради уличен дефект на ...

Дел од корисниците во Центар утре без вода

ТВ21 - 06.12.2017

Дел од корисниците на потегот од бул. Партизански одреди до ул. „Никола Тримпаре“ во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје соопшти дека прекинот ќе биде поради уличен дефект на ...

Дел од корисниците во Центар утре без вода

Либертас - 06.12.2017

Дел од корисниците на потегот од бул. Партизански одреди до ул. „Никола Тримпаре“ во општина Центар утре од 8.30 часот ќе бидат без вода. Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје соопшти дека прекинот ќе биде поради уличен дефект на ...