TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како изгледа приказната за „првиот впечаток“ низ бројки…

Република - 06.10.2017

Дека првиот впечаток е најважен, не е никаква тајна. Не е тајна ни дека првиот впечаток многу бавно се менува – може да се промени, секако, и тоа во толкава мера за да стекнете драстична слика за некој за кој сте го мислеле сосема спротивното.

Како изгледа приказната за „првиот впечаток“ низ бројки…

Среќа.mk - 06.10.2017

Дека првиот впечаток е најважен, не е никаква тајна. Не е тајна ни дека првиот впечаток многу бавно се менува – може да се промени, секако, и тоа во толкава мера за да стекнете драстична слика за некој за кој сте го мислеле сосема спротивното.