TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Италија: Добила платено отсуство од работа за да негува болно куче

365 - 13.10.2017

Професорка на римскиот универзитет побарала дводневно платено отсуство од работа за да може да се грижи за своето болно куче. Госпоѓата живеела сама, а на кучето му била потребна итна ветеринарска помош.

Италијанка добила платено отсуство за да се грижи за своето болно куче

Стандард - 13.10.2017

Италијанка добила два дена платено отсуство за да се грижи за нејзиното болно куче, објави здружението за заштита на животните LAV (Lega Anti Vivisezione), цитирано од Ла Стампа. Поради потребата од итна медицинска интервенција за кучето, вработена ...

Добила платено отсуство од работа за да негува болно куче

Локално - 13.10.2017

Професорка на римскиот универзитет побарала дводневно платено отсуство од работа за да може да се грижи за своето болно куче. Госпоѓата живеела сама, а на кучето му била потребна итна ветеринарна помош.