TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собир за чесни избори во Белград

Макфакс - 06.10.2017

На центарот на Белград вечерва започна собирот “За чесни избори” во организација на Движењето на слободни граѓани (ПСГ) на Саша Јанковиќ, со цел “да се создадат услови за одржување на фер и слободни избори”.

Протести во Белград – опозицијата бара чесни избори

Република - 06.10.2017

Во центарот на Белград вечерва започна собирот “За чесни избори” во организација на Движењето на слободни граѓани (ПСГ) на Саша Јанковиќ, со цел “да се создадат услови за одржување на фер и слободни избори”.

Собир за чесни избори во Белград

Точка - 06.10.2017

Во центарот на Белград вечерва започна собирот „За чесни избори“ во организација на Движењето на слободните граѓани (ПСГ) на Саша Јанковиќ со цел да се создадат услови за одржување фер и слободни избори.

Собир за чесни избори во Белград

Sky - 07.10.2017

Во центарот на Белград вечерва започна собирот „За чесни избори“ во организација на Движењето на слободните граѓани (ПСГ) на Саша Јанковиќ со цел да се создадат услови за одржување фер и слободни избори.