TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Врачување на наградата „Державин“ на поетот Василе Димески

А1 On - 13.10.2017

На поетот Василе Димески вечер на Славјанскиот универзитет во Битола ќе му биде врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Врачување на наградата „Державин“ на поетот Василе Димески

Сител - 13.10.2017

На поетот Василе Димески вечер на Славјанскиот универзитет во Битола ќе му биде врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Врачување на наградата „Державин” на поетот Василе Димески

Слободен Печат - 13.10.2017

На поетот Василе Димески вечер на Славјанскиот универзитет во Битола ќе му биде врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Врачување на наградата „Державин“ на поетот Василе Димески

Канал5 - 13.10.2017

На поетот Василе Димески вечер на Славјанскиот универзитет во Битола ќе му биде врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Вечерва ќе се врачи наградата „Державин“ на поетот Василе Димески

Либертас - 13.10.2017

На поетот Василе Димески вечер на Славјанскиот универзитет во Битола ќе му биде врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Наградата „Державин“ за поетот Василе Димески ...

Н.Македонија - 14.10.2017

Наградата „Державин“ за поетот Василе Димески На поетот Василе Димески на Славјанскиот универзитет во Битола му беше врачена наградата „Державин“ што се доделува за најдобра стихозбирка објавена од јули 2016 до јули оваа година.

Врачена наградата „Державин“ за Василе Димески...

Н.Македонија - 13.10.2017

Врачена наградата „Державин“ за Василе Димески Вечерва во амфитеатарот на Меѓународниот славјански универзитет „Гаврило Романовиќ Державин“, пред голем број љубители на пишаниот збор беше врачена наградата „Державин“, која го носи името на познатиот ...